Güzelbahçe Anaokulu

Vizyon: Dış ve iç görünüşü ile ilgili iyi bir ortamda; eğitim-öğretim materyallerinin, genel donanımın tam olduğu, çalışan personelin katılımcı, paylaşımcı, hoşgörülü, ekip ruhu içinde istekli ve gayretli, öğrencilerin öğrenme zevk ve arzusu içinde olduğu, velilerin de çocuklarını okulumuza gönderirken eğitim ve öğretimden beklentilerinin gerçekleşmesi endişesi duymadığı, doğru işlerin doğru zamanda yapıldığı, sürekli değişen, gelişen ve yenilikleri izleyen bir okul olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin hedeflediği gibi öğrencilerimizin: İyi bir insan, İyi bir yurttaş, İyi bir meslek sahibi olmaları için temel eğitim basamağında en iyi biçimde geleceğe hazırlanmaları için varız.

Başarılar: Beyaz Bayrak Projesi il 1.liği ve Griden Gökkuşağına Projesi il 1.liği

Saatler: 07/30-12/30 12/30-17/30
Isınma: Kalorifer(Doğal Gaz)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(380) 411 83 82

WEB - https://guzelbahce.meb.k12.tr

Adres - Kalıcı konutlar 10.Bölge Güzelbahçe mh. Düzce/Türkiye

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Kalıcı konutlar 10.Bölge Güzelbahçe mh. Düzce/Türkiye

Adres - Kalıcı konutlar 10.Bölge Güzelbahçe mh. Düzce/Türkiye

Ulaşım İl merkezinden Kalıcı Konutlar Yerleşkesine gelen tüm belediye otobüslerininn güzergahı okulumuzun civarından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 7 km uzaklıktadır.